Despre Noi 

Propunem cilentilor nostri modele pentru exterior si interior -sisteme decorative exterioare pentru constructii si anume ancadramente ferestre, brauri, pervazuri, chei de bolta, console, coltare casa si nu in ultimul rand sisteme de termoizolatie . Toate produsele sunt din EPS densitate 26, sunt acoperite cu un grund din praf de marmura , nisip si diversi lianti chimici, care scutesc clientul de cheluieli inutile de pregatire – ca in cazul polistirenului simplu- , acest lucru insemnand ca dupa aplicare pe perete – cu adeziv de polistiren sau adeziv de exterior pentru placi ceramice se foloseste amorsa si vopseaua decorativa.

Rezistenta cu mult mai sporita la lovituri in comparatie cu profilele din polistiren simplu.Sunt produse rezistente la cutremure , calamitati naturale si asezari ale cladirilor. Nu sunt afectate de apa , umezeala si caldura.Rezista la orice fel de intemperii.In timpul aplicarii ne se produc pagube cladirii.Aplicate corect, au o durata de viata mai mare de 40 ani.Nu sunt afectate de lovituri. Rezistente la orice fel de conditii atmosferice si uzura.Nu afecteza sanatatea omului.Prezinta caracteristica de a putea fi vopsita cu vopsea pe baza de apa.Nu se strica si nu este afecta de coroziune. Nu adauga greutate cladirii.Rezistente la umezeala si caldura.Ornamentele pentru exterior au un strat de acoperire superioara si anume strat mineral ,usor elastic, produsul finit fiind gata de montaj. Plasterul de suprafata nu absoarbe apa in structura sa. Este rezistent la variate conditii de vreme. Este rezistent la acizii formati in aer. Suprafata de plaster este rigida si elastica la acelasi nivel. Nu crapa.

Acest grund protejeaza inpotriva razelor UV, confera rezistenta impotriva socurilor fizice si permite o aderenta buna pentru vopseaua utilizata pentru colorarea finala a ornamentelor.
Imagini ale produselor si lucrarilor pot fi vazute pe site-ul nostru .In prezent colaboram cu firme de constructii si cabinete de arhitectura din Sibiu dar in curand si din toata tara.

Va multumim pentru timpul acordat parcurgerii mesajului nostru si credem intr-o colaborare benefica garantandu-va ca suntem solutia perfecta in proiectele dumneavoastra.In cazul in care nu am atins toate punctele si exista intrebari , dorinta de a completa cu ceva, va stam la dispozitie.